sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

My little creepy dream

Hienoja särkylääkeunia part. en_edes_laske
____________

Hengailen jossain ullakolla, mis on paljon laatikoita mis lukee 'Lymi' ja sit epämääräsiä päivämääriä tyyliin Kevät/95, Syksy/00... Kävin niit tyynen rauhallisesti läpi ja heitin keskellä lattiaa olevaan laavakraateriin. Sit vastaan tuli puinen arkku. Aukasin sen ja siel oli poneja. Nostin sielt kaks baby blueksi maalattua ponia ja katoin niitä. Ne itki. Oikeita kyyneliä.

Otin ne mukaan ja lähtiin ulos. Menin ison luolan suulle ja laskin ne ponit maahan. Ne heräs henkiin ja toivottivat toisilleen hyvää loppu elämää. Sit se toinen lähti juokseen pois ja toinen jäi siihen itkeen. Mä otin sen syliin ja silitin sitä.

Sit menin sinne luolaan ja kävelin käytävii pitkin kunnes tulin sellaseen paikkaan, mis seinät, lattia ja katto oli vuorattu paksuilla laudoilla. Jouduin konttaamaan et pääsin haluamaani paikkaan. Se oli kapee portaikko, minkä varrella oli seinis pienii hyllyi. Niil hyllyillä oli lasten tuomia esineitä. Menin siihen portaikkoon ja päin mun naamaaa lens kummitus, sellanen läpinäkyvä blondi tyttö, jolla oli valkoinen mekko päällä. Säikähin vähän, mut jatkoin matkaa sitä portaikkoo alas. Löysin lopulta tyhjän ja kivan hyllyn. Laitoin sen ponin siihen ja sytytin sen vieressä olevan kynttilän.

Katoin sitä ponii hetken ja huomasin et se hymyili. Sit joku huus "Lymi, sä oot ollu tääl liian pitkään. Mene pois!" ja tunsin et joku repii mua niit portaita ylös. Lähin sit ite käveleen ja kävelin eri reittii ulos. Tulin ulos jostain epämääräisestä luukusta, jonka ulkopuolella tajusin olevani öisessä Suuruspäässä. (Eli siis Jyväskylässä, en tiiä mis kaupungis olin tos alussa ja unen alus oli aamu)

Kävelin vähän matkaa ja katoin et siin maassa on iso kirja. Aukasin sen ja huomasin et uusimmalla sivulla oli mun nimi ja päivämäärä. Mitään muuta siin ei lukenu. Laitoin sen kirjan kii ja lähtiin kävelee poispäin. Kävelin yhden talon ohi ja huomasin siinä maassa jotain kimaltavaa. Siin oli yksinäinen kynsipora, jonka päässä oleva timantti oli siniharmaa. Pyörittelin sitä sormissani ja kävelin yhteen aika pelottavaan taloon sisään.

- Tää oli tosi mielenkiintonen ja vähintäänkin creepy uni... Mut tykkäsin kyl, ponei laitoin eilen Huuto.nettiin myyntiin, kynsiporalla oon leikkiny täs, mut tolle luolalle ja kummitukselle en kyl keksi mtn selitystä... -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti