sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Everybody went maaaad

Tää on sarjassamme oudot unet..

-------

Oon isos roolipeli tapahtumas mukana. Siel on tuttui ja tuntemattomia paikalla. Pelataan kaikki samas isos salis ja tehtävien kautta edetään oman neljän hengen porukan kans eteenpäin.
Pari tuntia kuluu ja me kuullaan kun joku porukka alkaa laulaan ropen tunnaria..
"Vittu mitä paskaa, noi oli taas ekana päässeet tän läpi.. Varmasti huijaavat..." yks mun ryhmäläinen mutisee. Voittaja porukka siirtyy salin keskelle ja valitsee pöydän missä haluavat syödä kun kaikkien pelit on loppu.
Saavutaan itse siihen kohtaan, missä tää voittaja joukkue oli viimesenä. Siin maassa on kasa lappusia, joissa on joittenki pisteiden värikoodei. Otetaan ne maasta ja tajutaan et ne on voittaja porukan laput, jotka niil kuuluis olla pelin loppuun asti..

Päätetään piilottaa ne ja jatketaan peliä. Ollaan lopulta viides porukka joka pääsee pelin loppuun. Istutaan pöytään ja odotellaan muita. Päätän ottaa ootelles päikkärit ja kun herään pari tuntii myöhemmin, niin vika porukka kävelee pöytäänsä.
Ruoka ilmestyy kliseisesti Harry Potter tyylillä pöytiin ja aletaan syömään. Pelin tuomarit kiertelee hakemas pelaajien lappui että voivat tarkistaa ettei kukaaa huijannu.
Me annetaan meidän laput kiltisti ja vilkuillaan voittaja porukkaa. Ihmeeksi niillä on lappuja? Pikasesti lasken et niit on kolme liian vähän... Syön loppuun ja sit meen tuomareiden puheille. Selitän mitä näin ja annan niille mun takin sisästä lappusia. Niis lukee joukkueen nimi ja kellonajat millon ne on millekki pisteelle saapuneet.
Tuomarit vertailee käsialat ja tulee siihen tulokseen, et se joukkue diskataan huijaamisen takia. Pyydän ettei mua mainita ja hipsin takaisin pöytään santsaamaan jälkkäriä.

Ennen iltajuhlaa tuomarit nousee ylös ja kävelee mikki standeille.
"Tietoomme on tullut harmittava huijaustapaus. Näin ollen M -joukkue diskataan ja he saavat kolmen vuoden osallistumis kiellon kaikkiin roolipeleihin joita tässä maassa järjestetään.", tuomarit hiljenevät ja kaikki katsovat M -joukkuetta ja jotkut nauravat.
Pelin pääpalkinto annetaan toiseksi tulleelle tiimille ja iltajuhlat alkavat. Mystisesti M -joukkue katoaa juhlien alussa. Juhlien jälkeen porukka lähtee busseihinsa ja bussit vieväit heidän koteihinsa. Itse nukahdan bussiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti