keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kaikki on muka suhteelllista...

Okay, en (tahdo) muista tästä unesta kuin pätkii :p

-----

Yhdeskohtaan oon bileis, mut kaikki lähtee juokseen sielt karkuun. Ite juoksen läheiseen mettään ja jään tuijottaan kun puun juureen on sidottu ihan saatanan paksu köysi... Siihen tulee joku muija ja se alkaa irrottaan sitä. Se selittää, et sil on iso koira (15kg...)  ja sil on niin paljon powerii, et se ei meinaa pysyy kii hihnas.

Kävelen siit kauemmas ja saan mukahyvän idean.. Riisun mun kuteet ja kävelen jonku matkaa... Sit käännyn takas ja nauran itelleni, et kuin paska idea se oli. Jatkan kävelyy ja sit kohtaan mini-me'n, eli mun näkösen pikkuskidin... Lähetään sen koululle. Se mesta on täynnä mun kavereiden mini me'itä..
Koulun reksi huomaa mut ja mini me'n ja me lähetään juokseen karkuun...

Mennään vessaan ja löydään ovi lukkoo. Mini me pitää kahvasta kii, ettei sitä sais nii helposti auki. Reksi löytää meidät ja alkaa repiin sitä ovee. Otan kans siit kahvasta kii ja se reksi luovuttaa ikuisuudelta tuntuvan ajan päästä.

Lähetään äkkiä meneen pois sielt. Mut mun mini me ei pysy mun peräs ja se saadaan kii. Jatkan juoksuu ja pääsen pois sen koulun aluuelta.
Meen kotiin (ouluun, vanhempien luokse) ja siel on mun Travians kavereit keittiös... Ja ne puhu suomea.. Hengataan hetke sii ja sit lähetään kävelee aliskalle. Siin ennen aliskaa on jotain romumetalli patsaita joitten luokse ne mun frendut si päättää mennä pelleileen...
Ne alkaa sätkiin, koska niis patsais ilmeisesti kulkee sähköö.. Juoksen taas, aliskan ali ja juoksen niin pitkään et silmis sumenee.


-Tää oli tosi creepy ja tästä jäi varmasti monta juttuu pois tai kirjotin jutut vääräs järkäs.. Toi mini me juttu oli oikeesti creepy! (ps. aliska = alikulkutunneli)-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti