lauantai 28. heinäkuuta 2012

And then there was bunch on naked guys and me....

Sarjassamme WTF_aivot ..

----------

Oon jollain leirillä. Meit on muutama tyttö ja ihan hillitön lauma poikia. Meille annetaan nk. työpassit, mitkä pitää olla täynnä ku leiri 2 viikon päästä loppuu..
Seuraavana aamuna mut ja pari jätkää laitetaan autoon heti ku oltiin syöty aamupala ja kävelty ulos. Kuski ajaa meidät johonki keskelle mettää, osottaa suunnan ja ajaa pois. Katon niit jätkii hetken ja lähetää kävelee siihen suuntaan.
Saavutaan pieneen mökkikylään. Siel on selvät armeijan värit ... ... ja lauma alastomia jätkiä kävelee ympäriinsä.. Kävellään yhen niistä luo ja pian kaikki parveilee siin ympärillä.
"Miks te ootte alasti tääl?", kysyy yks mun mukana olleista jätkistä. "Kasvattaa luonnetta, ne sanoi. Ja on hauskaa, ne sanoi..", sanoo yks jätkä ihan robottina. Jutskaillaan pari sanaa kaikkien kans ja sit kävellään isoimpaan mökkiin. Siel lattias on reikä ja me hypätään sinne.
Tipahetaan rl tasohyppely peliin ja aletaan vaan pelaan sitä :_D Kerätään matkalta kaikkee sekavaa kunnes päästään maaliin. Siel meidän passit odottaa leimattuna. Siin on iso leima "Alastomat" tekstillä ja sit kellon aika, miten pitkään oltiin siel "Tunnelipeli"'ssä. Katon ihmeissäni: 15:37-19:08... Siis siel tunnelissa. Tajuun, et ollaan aika varmasti eri aikavyöhykkeellä, koska mun kello näytti päivä yhtä..
Lähetään käveleen pois sieltä ja autoon, joka oli tullu hakeen meidät. Istutaan kyytiin ja se auto lähtee jatkaan matkaa eteenpäin ... ja eteenpäin ... ja eteenpäin. Tuntuu ettei se matka lopu ja nukahan.

- Brraaaaaains.. Tää oli ..... vähintäänki mielenkiintonen.. jätin niiden mökkikylän 'asukkaiden' ulkonäön kuvailematta ihan tarkotuksella :D: -

1 kommentti: