lauantai 19. toukokuuta 2012

Se ekaks nauraa, kellä on oudoimmat ajatukset.

Noniin, pitkään nukkuminen on parasta :D Ja tooosi epämääräset unet!

----
Asun jossain rivitalosekasotkussa. Mun pikkusisko on ilmeisesti käymässä? Alkuperänen idea meillä oli käydä tsekkaa alavarasto ja sit pyörävarasto, mut si meenki postilaatikolle. Siel on lappu, joka oli kirjotettu kaameella käsialalla.
"Voisitteko olla hiljempaa, musat liian kovalla t. *randomsuttukasa*"
Nauroin vain, koska tiesin että en oo kuunnellu normia kovemalla musaa. Käydään si tsekkaa varastot ja mä meen käymään kämpillä, ihmeellisesti se talo muistutti tätä mun oikeeta taloo mis asun. Mut se oli silleen oudosti tehty, et koko kerros oli mun asunto?
Huudan mun siskon siihen sit, mun oveen oli teipattu 3 sivuinen kirje. En muista kauheen tarkkaan sen kirjeen sisältöö, en kait sii unes lukenu sitä edes kokonaan. Vikalla sivulla luki:
"En oo vihanen et kuuntelet kovalla volalla musaa. Voisit joskus kattoo mun kaa leffaa, minkä saat ite valita ja voitais puhuu tästä sun ongelmasta. Lisää mut vaikka meseen niin sovitaan treffit." Sit se osote oli jotai tyyliin boys202@hotmail.com ? Ja taas tosi paskalla käsialalla kirjotettuna.... Naurettiin vaan mun siskon kans sille ja mentiin yhdes mun kämpille juomaan kokista.

-------
Et näin.... Tosi outo ja ärsyttävä uni :D Koska se käsiala näytti siltä, et joku tokaluokkalainen on sen kirjottanu... Siis kun mä olin tokalla, ni ei kellää ollu nätti käsiala sillon.. Puhumattakaan siit et meseosotteet ois ollu fiksuja :D
En uskalla lisää tota meseossaa oikeesti meseen, voihan se olla oikeesti joku creepperi o__o Joka on vaan tunkeutunu mun uneen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti