sunnuntai 25. elokuuta 2013

#fanityttöuni

Olin jollain kansainvälisellä leirillä, missä oli tietenki ympäri maailman porukkaa. Hengailtiin lähinnä omalla suomalaisella porukalla, mutta mun huomio kiinnitty joka ilta yhteen tiettyyn jätkään, joka vinkkas mut jo kolmantena iltana sivummalle iltanotskin pakollisen ohjelman jälkeen.

Pakollisena ohjelmana oli selittää kolmella kielellä jokasen maan edustajien päivästä. Itse olin sinä kyseisenä iltana kertoilemasta 'Team Super Finland'in kuulumisia. Kerroin jutut suomeksi, englanniksi ja italiaksi. (italiaahan puhun oikeesti vaan pari sanaa) Mutisin mun porukalle jotain tyyliin et käyn hakeen paksumman hupparin ja lähtiin samaan suuntaan sen jätkän kanssa.

Kävelin pari sataa metriä kunnes bongasin sen jätkän istumassa kivellä. Se käveli mua vastaan ja hymyili. Esitteli itsensä ja olin melkein kuolla sydäriin kun se sanoi nimensä ja kuulin sen äänen ekan kerran, Sawyer Hartman. Tuijotin Sawyeriä piitkään, kuin odottaen et se vaan katoais ja tää kaikki ois unta. Mutta ei se mihinkään kadonnut.

Noh, Sawyer alko nauraan siinä ja kysy et mitä ihmettä. Sit aloin selittään kuinka oon kaamee fanityttö, enkä halunnu uskoa et tää juttu täs oikeesti tapahtuu. Ihastun jollain maailman randomeimmalla leirillä jätkään jota en tunnista vaikka oon kattonu hänen videoitaan jo jonkun aikaa.
Sawyer käveli lähemmäs ja halas mua. Se oli oikeesti ihan Disney hetki. Puuttu vaan pienet eläimet laulamasta taustalla. En ois halunnut päästää irti, mut kuultiin et jotain porukkaa on tulos meitä päin. Hiippailtiin rantavarastolle juttelemaan. Sawyer kerto että se tuli leirille päästäkseen tauolle YouTubesta, mutta kuvas kuitenkin jotain pätkiä omalla porukallaan.

Vilkasin si kelloa ja tajusin et leirin ohjaajat tulee kohta tarkastaan et onhan kaikki nukkumassa.. Muistin syyllisenä et olin lähtenyt sitä hupparia hakemaan ja nyt mun porukka on varmaa aika vihasia mulle. Sawyer tajus kans et kello oli iha liikaa. Hiippailtiin rannasta mökkejä päin ja kun oli aika lähtä eri suuntiin niin sovittiin et nähdään seuraavana päivänä. Sit halattiin ja mentiin omiin mökkeihin.
Mun porukka oli ollut lähinnä huolissaan ja vihasia lähinnä siitä, et en suostunu kertoon missä olin ollut. Kuitenkin mun virneestä ne päätteli et oli kivaa ja siitä, et puhuin vahingos englantia niille selitti iha tarpeeksi.

Nähtiin sen illan jälkeen jokaisena iltana Sawyerin kanssa. Hengailtiin aina eri paikoissa ja käveltiin aina omaa reittiämme sinne ja takaisin, vaikka kyllä siellä leirillä lähti porukkaa ihan 'julkisesti' kahestaan pois notskilta.

Päivisin leirillä oli aina vaan vaikeempaa pysyä omassa porukassa tai olla tunkematta liian usein Sawyerin porukkaan. Kävelin välillä 'sattumalta' esim uimaan mennessä Sawyerin porukan ohi ja vilkutin. Porukka vaan vilkutti ja vislas.

Sit yhtenä päivänä joku siitä porukasta tuli jutteleen mulle kun olin ottamas aurinkoo muutaman leiriläisen tytön kans. Tää jätkä kysyi et voisinko tulla kuvaamaan niille yhden pätkän videoo. Mietin n. puoli sekuntia ja suostuin.  Sanoin tytöille et miehet kutsuu ;) ja lähdin sen jätkän perään.

Käveltiin notskipaikalle, missä tää jätkä ilmoitti et on kutsunut Sawyerin tyttöystävän kuvaajaks meille. Mun sydän jätti lyönnin välistä ja Sawyerin ilmeestä päätellen tapahtui samoin. Pelastin itseni naurulla ja kysyin et mitäs me tänään kuvataan.

Sain kameran ja ilokseni tajusin et se oli samanlainen kuin mun oma, jolla en tosin oo kauheesti videoo kuvannu. Mulle selitettiin et mitä kuvaan ja mitä sii videon pätkällä tapahtuu. Pätkä otettiin ainaki kuudesti uudestaan ja me hienosti skipattiin lounaskin, kun kukaan ei tahtonut taukoa ennenkuin oltiin tyytyväisiä pätkään.

Kun me vihdoin lopetettiin kuvaukset, niin mut ja Sawyer suorastaan eristettiin siitä porukasta. Muu porukka katsoi koneella sitä pätkää ja me kaks istuttiin penkillä juttelemassa. Yhtäkkiä Sawyer käänty mua päin ja suuteli mua. Jostain kuului kuorossa "Uuuuuh" ja me Sawyerin kanssa vaan naurettiin ja jatkettiin suutelemista.

Illalla mentiin iltapalan jälkeen käsi kädessä iltanotskille ja kauhean vaikeasti siirryttiin istumaan omiin porukoihimme. Sawyerin porukan raportoija ilmoitti sujuvasti kolmella kielellä, että ovat tänään saaneet vahvistuksen, että Sawyerilla on nainen. Leiriläiset nauroivat, taputtivat ja vislasivat.

Lopun pakollisen ohjelman jälkeen Sawyer tuli hakemaan mut pois porukastani ja juostiin rantaan. Istuttiin hiekalle ja naurettiin tälle 'suurelle kuulutukselle' pitkään. Sit hiljennyttiin ja kuunneltiin notsipaikalta kuuluvaa laulamista ja riehumista.

Nojasin Sawyerin olkapäähän ja sanoin et voisin jäädä siihen loppu iäkseni. Sawyer kaatoi mut hiekalle ja suudeltiin siin pitkään ja se kans totes, et vois itekkin jäädä mun kans tähän.


--------------
Uusin internet crushini on Sawyer ... :DD Tweettasin hänelle ekana tietenki et näkiin tällästä fanityttö unta, mutta so far ei oo vastannu mtn... :<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti