perjantai 9. elokuuta 2013

ANTM & YouTube

Otsikosta voi jo päätellä paljon..

Unessa tapahtuu paljon kaikkea, kunnes havahdun keskeltä valtamerta. Ollaan isolla laivalla lauman tyttöjä kanssa. Viereen purjehtii toinen laiva ja sieltä nousee iso valkokangas jossa näkyy mustavalkoinen kuva ja kaiuttimista kuuluu America's next top modelin tunnusmusa. Kaikki alkaa kiljua ja hyppiä, kun kuvaan ilmestyy itse Tyra Banks.

Tyra alkaa selittää että tervetuloa kaudelle 21 te ihanaiseni ympäri maailmaa... Porukka taas kiljuu. Tyra toteaa että on esimmäisen cat walkin aika. Kaikki hiljenee ja on iha wtf.  Sitte meidän takaa yläkannelta kuuluu vihellys ja kaikki kääntyy katsomaan.

En tunnistanu kuka, mutta kaikki muut tuntu tietävän että kuka siellä on. Katon ihmeissäni kun tää malli alkaa kävelemään ilmassa. Joku alkaa panikoimaan että 'ei ei ei en suostu tollaseeen yhyyy äitiii' ja mä katon vaan ihmeissäni kun malli kävelee meidän yläpuolelta Tyran luokse.

Sit vilkasen mun takaoikealle ja siinä joku mustahiuksinen jätkä ilmeisesti kuvaa jotain kokkaus videoo YouTubeen.. Selittää siinä keskenänsä että tekee valkosuklaajugurtti kakkua ja naureskelee kameralle "This big block of white chocolate keeps running away from me!"

Katon ihmeissäni sitä ja sit joku mies tulee sanoon, et mun cat walk vuoro ois kohta.
.......sit soi herätyskello. :(

---
Sit tähä loppuun tällänen kiva biisi, joka alkoi soimaan mun päässä sillä samalla sekunnilla kun painoin tietokoneen virtanappia..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti