perjantai 29. marraskuuta 2013

Goottien sairaala ei oo toimiva ratkasu!

Menen leffaan tietääkseni yksin. Katon jonku 3h kestävän pätkän ja jostain syystä vaihan keskiriviltä ihan ylös istumaan? Siellä on jotain skidejä jotka on sit kait mun kavereita koska juttelen niiden kans ja syön niiden herkkuja.
Joku niistä antaa mulle 2 euroa ja laitan sen automaattisesti taskuun kyselemättä mitään. Kukaan ei keskity leffaan vaan jutellaan omiamme ja chillaillaan.

Leffa 'viimeinkin' loppuu ja lähetään pois teatterista. Kerkeen ennen niitä skidejä pois ja lähen käveleen kotiin... Ei yhtään hajua et mikä kaupunki ja miten pitkään kävelen, mutta yhdes vaihees mun vasen reisi alkaa pistelemään just taskun kohalta. Läimäytän reittä vähän ja se ei nyt kauheesti auta asiaa.

Kotiin päästessä katon mun housuja, joissa alkaa näkyä verta lantion, reisien ja polvien kohalla. Säikähän ihan saatanasti, juoksen omaan huoneeseen ja ujutan (onneksi löysiä) farkkuja vähän alemmas ja kauhukseni totean et mun yläreidessä on pystyssä jotain metallista. Repäsen sen pois ja sit nypin pienillä pinseteillä jotain murusia pois siitä haavasta.
Laitan ne palaset pöydälle ja tajuan että se on se 2 euron kolikko jonka se yks skidi anto mulle? Se kuvio on viel sellanen tosi sakaramainen, et kun se 'hajoaa' niin siit tulee tosi terävä jne... (logiikka?)

Sit huomaan miten mulla on lantion kohdalla vasemmalta lähteny ilkeesti nahkaa pari kerrosta pois ja siinä on kivan syvä haava joka ei kyl vuoda yhtään? Ja oikeella on vaan sentin levynen haava joka ei myöskään vuoda verta...
En uskalla edes katsoa miltä polvet näyttää (lähinnä koska se veri on osittain kuivunu ja sattuu jopa liikuttaa jalkoja.) vaan nostan housut ja kävelen mun vanhempien huoneeseen ja huudan isälle et sen pitää viedä mut päivystykseen koska oon idiootti ja mun jalat on täynnä haavoja jne.

Mun isä nousee koneelta ja vie mut autoon. Sit se lähtee ajamaan ihan ihmeellistä reittiä sairaalaan ja tajuan jossain motarilla et me ollaan koht eri kaupungissa? vaik siin meidän kaupungissa on iso sairaala ja muutama yksityinenki mesta...?

Noh, ollaan sit perillä jollain teollisuus alueella ja iskä kävelyttä mut jollekki ovelle ja toteaa et kaupungin parhaat lääkärit on töissä tuolla. Aukasen sen oven ja isä nousee autoon ja lähtee pois..
Vihasena kävelen sinne sisään, seuraavan oven ohi ja saavun sellaseen pieneen mestaan mis kaks goottia sekoilee jotain. Toinen makaa pitkittäin sängyn ja leikkauspöydän päällä ja leikkii nukutusmaskilla ja toinen hyppii muuten vaan ympyrää siinä.
Molemmilla on pitkät mustat hiukset, kaameen dramaattinen meikki ja muutenkin tosi epä lääkärimäinen look, mut sentään ne valkoset takit.

Niil menee hetki huomata mut ja sit ne alkaa heti pyöriä siinä mun ympärillä ja sit alan selittään niille kaiken alkaen sieltä leffa teatterista. Ne nostaa mut sängylle ja alkaa riisuu niitä farkkuja ja kauhistelee mun haavoja.
Toinen niistä totetaa et parempi leikata ne farkut polvien kohalta poikki, koska niit ei saa muuten pois ollenkaan. Huomaan kauhukseni et mulla on lasinsiruja?? pystys polvissa. Noh, ne saa farkut pois saksien avulla ja mun vasemmassa pohkeessa on pystys aika paksu pala lasia joka näyttää tosi pieneltä.
Toinen lääkäri nostaa sen irti ja mulla uhkaa mennä taju. Se pieni palanen on lopulta sellanen 10cm pitkä piikki joka oli jotenki eksyny sinne mun pohkeeseen. Molemmat lääkärit kattoo ihmeissään ja alkaa sit riisuun multa sukkia. Molempien kantapäiden kohdalla on rykelmä lasia ja iho on rikki ja vuotaa verta.

Ne kävelee kauemmaksi musta puhuun ja toinen ottaa kännykän. Lyhyen puhelun jälkeen ne puhuu viel keskenään hetken ja sit toinen tulee mun luokse. "Sori, mut sut on pakko lopettaa. Sulla on liikaa haavoja eikä me kaks voida niitä korjata ja sä kuolet ennenku saadaan sut isoon sairaalaan. Sori."

----------------
Kännidarra unet <3 Mistähä mun pää oikeesti keksii näitä? Sori jos kirjotusvirheitä ja yli pitkiä lauseita, mut aivot ei oo ihan hereillä vielä..
Se kolikko oli btw tämä
Eli Ranskan 2e...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti