maanantai 10. joulukuuta 2012

Mitähän nyt taas

Sarjassamme Lymi nukkuu kerrankin pitkään...

------
Ilmeisesti paikka on Jyväskylä. Istutaan isossa pakettiautossa muutaman ihmisen kesken. Pihalla on jotain kesän ja syksyn väliltä, välillä tulee vettä ku esteristä ja välillä ihan ku ois Saharassa. Autossa on silti aina kivan viileä.

Poltellaan röökiä ja jutellaan vähän kaikesta. Mun puhelin alkaa tärisemään taskussa ja siirryn autosta ulos. Puhun jonkun kanssa puhelimessa ja katson ympärilleni. Auto oli Hotelli Alban / Agoran parkkipaikalla ja kun katsoin suuntaan missä oikeasti on moottoritie, näin Seppälän Citymarketin... (Näillä kahdella paikalla on n. 6km välimatkaa)

Alban / Agoran parkkipaikka
Oltiin siis tuossa juurikin tuon liikenneympyrän edessä

Seppälän CitymarketNoh, en ihmetellyt yhtään maisemaa, vaan lopetin puhelun ja näin tutun ihmisen kävelevän tien yli.

"Jessseeeee, sä tulit vihdoinkin!",  huudan ja juoksen Jesseä vastaan. Hänellä on mukana kaksi ostoskassia, joista molemmat täynnä lähinnä kaljaa.

Mennään autolle ja osa porukkaa on siirtynyt ulos tupakalle, kai kuulivat mun huudon. Ulkointiin ja höpistiin hetken, mutta sadekuuro yllätti ja pakkauduttiin autoon. Katselin ikkunasta, miten vesi nousi nousemistaan. Muu porukka kuunteli musiikkia ja joi kaljaa.

Sit jonkun niistä puhelin soi. Puhelun jälkeen totesi, että Pete on saapunut ja venailee Matkakeskuksella. Jonkun pitäisi lähtä vastaan, mutta kukaan ei tahtonut poistua autosta. Vesi ylsi auton ikkunoihin tässä vaiheessa. Keksin luvata pullon viinaa sille, joka toimittaa Peten autoon.
Heti kaksi jätkää oli lähdössä, mutta vain toinen heistä mahtui kattoikkunasta ulos. Naureskeltiin ja katsottiin kun tämä yksi sankari lähti uiskentelemaan Matkakeskukselle (välimatkaa reilu kilomteri) täysissä pukeissa.

Vesi sitten laski yllättäen ja poistuimme autosta odottamaan tätä sankaria ja Peteä. Ruinasin odotellessa Jesseltä kaljaa, mutta tämä sanoi etten saisi juoda, koska olen liian nuori :( Jesse otti myös multa laukusta lompakon pois, etttä en karkaisi ostamaan kaljaa itse Cittarilta.

Käänsin selkäni porukalle ja jäin kuvani auton puhtaasta kyljestä... Tajusin olevani 12 vuotias.

---------------
Woo, kerrankin näin. Herätyskello herätti ennenkuin Pete saapui ja arvoitukseksi jäi myös se, että onko kyseessä serkkuni vai bilekaverini Pete... En myöskään ymmärrä et miksi multa otettiin lompakko pois ja miksi sain polttaa tupakkaa, mutta en juoda kaljaa... o__O
Kuvat on rakkaasta Google mapsista otettuja screen shotteja, btw. Eli kiitos Google. Klikkaamalla saa kuvat isommiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti