sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Oi miksi en saa koskaan mitä haluan?

Mun 'viel pieni hetki' nukkumiset on kuuluisia siitä, että se 'pieni hetki' on yleensä 30min - 5h.
Tänään se oli 4h...
------------------------

Unessa mut soitetaan katastrofialueelle (piti googlettaa miten toi sana kirjotetaan..) avustamaan etsinnöissä yms. Alueella ei näkynyt ristin sieluakaan. Sit näin mun isän, joka viittoi mua tuleen lähemmäs. Kysyin et mitä siel on tapahtunu ja mun isä ei suostunut kertoon. Käski vaan lähteä haahuileen ympäri mestaa ja etsiin elämää :D
Kävelin ympäriinsä, enkä löytänyt kuin betonista tehtyi taloi, joissa ei ollut merkkiäkään elämästä. Taino epämääräisiä kalusteita tosi oudoissa paikoissa. Löysin talon, mis oli wc-pönttö ainoassa kohtaa seinää, missä ei ollut ikkunaa. 'Järjen riemuvoitto', mumisin puoliääneen.
Kiertelin taloa ja löysin viihtyisän saunan, jossa oli jopa puupaneelit seinällä. Kylppärikin oli nätti, mutta tosi vanhanaikainen Muuten talossa ei ollut edes kunnollista lattiaa, vain betonia. Seinätkin olivat muualla paljaat. Ihastelin taloa ja huomasin et mun isä tulee siihen. "Eikö olekkin hieno talo?"
"Tosi, tällänen ois ihan unelma. Tosin pientä remppaa pitää tehä..", vastaan ja nyökkään olohuoneen pönttöä kohti. "Täällä toimii jopa vesi, sähköt on poikki", isä sanoo ja lähtee jatkamaan kierrostaan.

Kiertelen ympäri naapurustoa ja tsekkailen taloja. Joissain on seinillä jopa maalia ja lattialla mattoja. Mutta aina löytyy joku asia väärästä paikasta. Esim käsienpesu allas keskellä makuuhuonetta.
Näen isäni ja lauman toimittajia kadun kulmalla. Lähden jostain syystä juoksemaan pois alueelta. Juoksen kunnes tajuan olevani takaisin paremmalla alueella. Alueen tunnistan Jyväskylän keskustaksi. Näen yhden kaverini ja alan selittää hänelle alueesta ja talosta joka on toivottavasti minun. Kaverini kysyy missä tämä alue on ja osoitan Torikeskusta päin. "Tuolla takana, siellä se on."
"Et oo tosissas, ei siellä ole mitään sellaista.", kaverini sanoo ja nykäisen hänet mukaani. "Siellä kuule on, kohta näet."

Kävelemme alueelle ja huomaan tulevan taloni edessä naisen joka selittää isälleni jotain nippu papereita kädessä. Kävelen lähemmäs ja kuulen, kuinka nainen yrittää todistaa että talo on hänen tätinsä, eikä sitä saa antaa eteenpäin.
Kävelytän kaveriani ympäri aluetta, emmekä näe kuin muita etsijöitä. Saavumme takaisin taloni eteen, jossa iso työmaakone on juuri nostamassa taloani maasta irti... Huudan kauhuissani, isäni tulee viereeni ja toteaa, "Hullu muija. Tahtoo tätinsä talon takapihalleen..."
Siirryn kauemmas ja katson, miten betoninen unelmani nousee maasta isoon lava-autoon ja lähtee pois. Nainen hymyilee minulle ja lähtee omalla autollaan perään. Juoksen alueelta pois pimeään metsään.

-----
Tosi jännä uni. Ehkä uni vihjaa, että The Sims 2 on odottanut mua pelaamaan liian pitkään? Koska toi wc-pönttö olohuoneesa on just sen olonen :D Mitenköhän saisin rakennettuu saunan... Hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti