tiistai 16. lokakuuta 2012

Sometimes I feel like that

Sarjassamme mitä vittua taas..
------------------

Oltiin mun talossa. Se oli monikerroksinen puutalo. Mulla oli viisi jätkää. Kaikilla oli muakana koneet ja MTG kortit. Pelattiin MTG'tä ja jotain ihmeellistä pelii koneella..
Menin si keittiöön hakemaan juotavaa koko porukalle. Pelattiin juomapelejä ja lopulta kaikki oli siinä kunnossa, ettei erottaneet enää et mikä oli oma ja mikä kaverin näppis.

Mentiin sit makkariin nukkuun... Lattialle oltiin aikasemmin jo levitelty patjoja, peittoja ja tyynyjä. Jaksoin ite raahautuu sänkyyn asti ja naureskelin hetken pojille. Laitoin valot kiinni sängyn vieressä olevasta katkaisijasta ja nukahdin..

Heräsin aamulla ja ilokseni huomasin yhden jätkän ilmaantuneen viereeni. Pika vilkuilulla muut olivat heränneet ja äänistä päätellen olivat alakerran keittiössä. Jatkoin itse uniani ja nousin viimein kun aurinko paistoi ikkunasta sisään ja sängyss alkoi tulla kamalan kuuma.
Kävelin suihkuun ja sieltä nopean pukeutumisen jälkeen keittiöön. Darraisen oloiset jätkät istuivat ruokapöydässä ja söivät paahtoleipää. Moikkasin heitä ja otin jääkaapista kokis pullon ja liityin seuraan.

Yöseuralaiseni raahautun myöhemmin alas ja istui myöskin syömään paahtoleipää. Poikajoukko hyppi edeltä huoneeseen missä koneet olivat. Siivosin pöydän ja otin pullon kokista mukaani ja menin katsomaan mitä pojat puuhasivat.

Kauhukseni huomasin, että koneeni oli kokenut aika muodonmuutoksen.. Kahdeksan näyttöä ja kasa epämääräisiä laatikoita.. Kysyin että mitäs helvettiä te olette tehneet ja pojat alko selittään. En tajunnut puoliakaan, mutta osasin silti käyttää monsteriksi muuttunutta konettani.

---------
Blaa, en halua kirjottaa enempäää kun en osaa kirjottaa siit lopusta .__. Anteeeeks.
----------

Näin kans unta, missä mun oveen koputettiin ja siin ovella oli metri kertaa metri laatikko. Aukasin laatikon ja siellä oli kasa mustia ponnareita :_D
 
Ton unen voin selittää ilman syvällisempää miettimistä: Löysin eilen kolme mustaa ponnaria lattialta ja mietin et pitäs ostaa niit kerralla se sata et löytyis aina edes se yks et sais hiukset kii...
pitää kait toivoo joululahjaks et kaverit ostais mulle ponnareita? Tai si ostaa ite niit...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti