sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Somehow, someway

Unessa sain tekstiviestin tytöltä joka ei ole juuri nyt mun suosiossa. Pyysi luokseen. Menin sinne ja huomasin et se kirjottaa artikkelia lehteen.
Otsikkona "Gootit ja niiden käytös" Katoin hetken sitä ja käänsin katseeni sen muijan käsiin. Se tekstaili jonku kans aiheesta minä "Se tuli nyt tänne. Ei vittu."
Aloin lukeen sitä tekstiä siit koneelta ja jätin rivejä välistä. Lopussa oli lista "Tunnettuja gootteja Suomessa" ja ekana oli mun nimi.
Vedin kaameet raget sille muijalle ja löin sitä naamaan näppiksellä. Sit poistin sen artikkelin ja laitoin muistitikun kiinni koneeseen. Valitsin sieltä HellToTheNo.exe nimisen kuvakkeen ja kaksoisklikkasin. Odotin että asennus oli valmis ja otin tikun irti koneesta. Katoin sitä lattialla makaavaa muijaa, joka alko vähiten herään. Otin sen puhelimen siit pöydältä ja heitin näyttö edellä maahan. Sit lähdin pois.

Menin suoraan yhteen taloon, mis tiesin olevan porukkaa joka voi piristää mua.

Pääsin ovesta sisään niin eka jätkä painaa mut seinää vasten ja suutelee. Kyyneleet alkaa valuu mun silmistä, mut se jätkä ei päästä musta irti. Toinen jätkä tulee hetken päästä ja repii mut tästä ekasta irti. "Tuu Lymi, mennään suihkuun." Lähden sen jätkän mukaan suihkuun. Jutellaan pitkään kun kylppärin kaikki kuus suihkuu puskee tulikuumaa vettä meitä päin.
Lopulta kävelen puhtaissa vaatteissa olkkariin, istun sohvalle ja saan kaks jätkää mun kimppuun. Ne haluu tietää miks oon huonolla tuulella. Kerron kaiken ihan alusta asti. Jätkiä tulee huoneeseen lisää, mut ne pysyy hiljaa ja kuuntelee.

Kun mun avautuminen loppuu, niin ne on hiljaa ja alkaa kommentoimaan juttuja. "Ei vittu se muija on kusipää!" "Miten se voi tehdä sulle tollaista? Sä kuule muru ansaitset paljon parempaa jos asiat on oikeesti noin.."
Pojat tulee istuun mun kans sohvalle ja katotaan joku tosi huono jenkkikomedia. Kaikki nauraa ja musta tuntuu siltä, et kaikki on okei.

Leffa loppuu ja kello on tosi paljon. Kävelen mun omimaan makkariin ja kaivaudu peittojen keskelle. Pari jätkää tulee mun seuraks, eikä kukaan meistä kolmesta nukkunu sinä yönä kuin pari tuntia....

------
Tän unen eka osa oli kaameen ahdistava ja pelottava. Mut toisaalta kiva et sain mun aggression purettua edes unes tota muijaa kohtaan..
Toi toinen pätkä sais olla totta.. Mitään en niin kaipais niin paljoo kuin ihmisten huomiota...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti