lauantai 24. maaliskuuta 2012

The smell of death and cheap perfume ~

Tää on vanhempi uni minkä jus äsken muistin taas ja selostan sen tänne nyt niin hyvin ku muistan :) Tästä tulee pitkä, joten anteeksi etukäteen... :D Tää on jostain tästä loppuviikolta...

~~~~

Eliiikkäs. Asun jossain laitoksessa n. 20 muun tyypin kanssa. Kyllästyn oleen siel ja tahdon lähtä hatkaan, mut niistä monista lukituista ovista ei pääse yksikää elävä sielu ulos ilman avaimia. Teen master planin ja laitan juorun kiertään et illalla lähetään kaikki kettuun sieltä.
Sytytän käytävän vastakkaisen pään kylppärin palamaan. Kaikki oli jättäny pyyhkeensä sinne sopimuksen mukaan nk. "pesuun vietäväks.." Kerkeen just oman huoneen ovelle kun savu kohtaa palohälyttimen. Sprinklerit menee päälle ja vesi lentää. Ovet aukee automaattisesti. Meille huudetaan et nyt kaikki ulos. Ja mehän mennään.. Porukka repii huoneistaan äkkiä mukaan vaatteita ja juostaan ulos.

Ulkona huomataan et sen paikan portti on auki, koska paloauto tulee ihan just. Osa juoksee portille päin ja ulos siitä. Hoitsut tulee ulos eikä huomaa et porukkaa puuttuu. Paloautojen saavuttua loputki meistä lähetään portista ulos ja lähetään eri suuntiin juoksemaan tai kävelemään. Jotku oli jaksanu säätää ja sopinu jonku kaverin hakeen ne siitä kulman takaa.
Lähen itse juokseen parin muun kans pohjoseen päin. Pari päivää menee siin et kävellään ja liftaillaan eteenpäin. Jossai vaihees joku jää matkasta ja lopulta oon ihan yksin. Liftaan viimesen kerran ja päädyn johonki kaupunki lähiöön ja lupaan et menen sen mun kuskin luo yöksi jne..

Kävelen kattomas mestoja ja löydän luistelukentälle. Siel on pari laitoksesta tuttuu tyyppii riehumas. Yhel niistä on jo huuli auki, koska on tietty talvi ja siel on liukasta jäätä.. Moikkaan niit ja hengaillaan siin jonku aikaa. Poltellaan röökiä ja kerrotaan omaa reittiä ja ketä on jäänyt mihinki matkallaan.
Sit siihen luistelukentän eteen ajaa musta, ruumisauton näkönen ja tyylinen auto. Säikähetään tietenki ja paetaan sellaseen koppiin mis vaihdetaan luistimet jalkaan.. Siin kopis ei oo pohjaa joten ollaan puoliks lunta ja puoliks jäätä vasten..

Autosta tulee vanhempi nainen joka huutele meitä nimeltä. Kirotaan kaikki hiljaa et miten se osas ettii meitä juuri sieltä... Raakana naisena se aukasee sen oven ja käskee meidät ulos, huviretki on loppunu tms.. Tullaan ulos ja kävellään siihen tielle.. Yks niistä mun kavereista, joku jätkä.. tajuaa et siin viereises ojas on asuntovaunu. Se asuntovaunu siis roikkuu siin ojan päällä rikkoen painovoiman lakii ja ties mitä muuta.. Se jäbä ottaa jostain helvetin pitkän kepin ja aukasee sen oven (dont ask me how..)...
Sen oven auetes koko asuntovaunun lattia tippuu ojan pohjalle ja kauhee haju lähtee leviään. Siel ojan pohjal makaa joku mies, selvästikkin kuolleena ja vähän turvonneena. Se jäbä si saa maailman fiksuimman idean ja tökkää sitä miestä sil kepillä ja osuu sen silmään. Se silmä poksahtaa auki ja viel kauheempi kuoleman ja mädäntymisen haju leviää ympäristöön ja porukka vajoaa polvilleen yskimään.
~~~~
Sit mä herään ja tajuan et se haju tulee jostain saatanan pahan hajusesta vessan pesuaineesta jonka äiti oli 10min aikasemmin käyny nakkaa molempiin vessoihin...

Life is not all about fun and games. Sen tästä opin. Ja tosi sekava selostus, mut tästäkin sais elokuvan tehtyä jo... Lisäis vaan settii siit et miten pääsin sinne kaupunkiin asti jne :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti