tiistai 14. kesäkuuta 2011

Prisman dissausta ilmassa?

Jepajepaa. Työt väsyttää tän chicksin totaalisesti. Aamut on tosi vaikeita, vaik menis ajoissa nukkuun..
Tänään näkiin tosi hienoo ja eeppistä unta klo 7:00-7:25 välillä. Tiiän kellon vaan siks, et OIS pitäny nousta seiskalta... Heheheh.

Nomut kuitenki, siinä unes tää mun Oulus oleva kotitalo oli vähä isompi, mut saman mallinen ja muutenki iha tunnistettava. Siit meidän talosta 800m pääs oltiin purettu Prisma... Siel oli se kyltti viel pystys, sellanen T -mallinen kyltti, mis luki 'Prisma'. Siel oli joku mies yksin purkamas sitä... Se sai sen tolpan nätisti lähtee alas, mut se yläpalkki miksilie pitäs kutsuu, tipahti ja lähti pyöriin meitä päin.

Mä makasin nurmikol läppäri mahan päällä ja kuuntelin siit musaa. Si kuulen jotain ryminää ja sieltähä se logoboksi rymisi ihan mun pään takaa ohi. Äiti oli siin pihal kans, kait  kukkapenkis sääti jotain.. Se alko huutaan iha saatanan kovaa jotai epämäärästä, kun tää logoboksi törmäs meidän porttiin... Se mies juoksee paikalle ja si mä huudan sille "SÄ MELKEIN TAPOIT MUT SAATANAN MIES!!!!!!!!!!!111111" ja si äiti alkaa panikoida ku katos ja portti on paskana ja muu porukka tulee seuraavana päivänä reissusta...

Se mies sii vaa toteaa "Noh, iteppä siirsitte talonne aavikolle."

--------
Tää oli suuuper random ja kerroin pomolle ni se vaa repes tos lopus :DD
Tähä loppuun biisu joka on soinu pääs enempi tai vähempi koko päivän..
Huomenna ei töitä, eli saan nukkuu pidempään ja si alkaa nörttäileen, siivoan ja asennan yhen koneen :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti