tiistai 19. elokuuta 2014

Its all in your head, you know it

Musta tuntuu että oon nähny tän unen monesti... Siis todella monesti, ainaki niin mun aivot väittää.

--------------

Se alka siitä että meen isoon kauppakeskukseen (enempiki hotelli rykelmään) mun siskon kanssa. Sit sinne alkaa ilmestyyn porukkaa ja kaikilla on jotain huumeita mukana.
Mulle ei tietenkään tarjota. Käyn kävelemässä ympäriinsä ja sit menen takas missä mun ja siskon 'leiri' on. Meiän serkku on ilmestyny sinne ja se istuu siskon kans käsi kädes jonku matalan penkin päällä.
Oon super mustasukkanen ja alan nukkumaan. Herään jossain vaiheessa siihen et on liian hiljasta. Alan ettiin vaatteita ja en löydä alushousuja. Tuntuu jotenkin siltä ettei oo eka kerta.
Laitan vaan farkut jalkaan ja lähen harhailee sinne mis on valoa. Päässä tuntuu pahalta.

Löydän avoimen oven jota ollaan jo laittamassa kiinni. Huudan et älkää laittako kii, oon tulossa. Ovella tyyppi kysyy et oonko varmasti tulossa tänne ja sanon et joo, etin mun serkkuja. Se nauraa ja sanoo et ne ei varmasti oo tääl ku tääl on happo keikka.
Oon ihmeissäni hetken mut kävelen silti sisään ja maksan kympin siitä ilosta et saan jäädä sinne.
Ostan jotain punasta litkua ja meen tyhjään pöytään istumaan. Sinne ilmestyy kaks mun kaveria. Toinen niistä on jätkä joka tarjoaa mulle jointin ja polttelen sitä siinä.
Toisen huomaan myöhemmin ja lähen käveleen sitä päin mut se huomaa ja aina livahtaa kauemmas. Mietin et mitä hittoa se tekee täällä, sillä on lapsi kotona.

Se keikka alkaa ja mulla on pää kipeenä. Löydän mun kaverin ja sillä on ice piippu suussa. Katon sitä 'mitä helvettiä?' -ilmeennä ja se vaan kattoo mua, puhaltaa höyryy suustaan ja nauraa.

Saan tarpeekseni siitä menosta ja kävelen sen huoneen reunoja. Löydän portaat jostain ja kävelen niitä alas. Poraiden alapäässä on sotkunen käytävä ja sielt teltasta ilmestyy aasialainen jätkä siististi pukeutuneena. Se tulee kysyyn multa seksiä mutta sanon et se on paska sängyssä ja sen sisko on tyhmä ku valehteli että saan heiltä ilmaseksi meikkejä.
Jätkä suuttuu ja antaa mulle passin käteen ja käskee mennä portaat alas. Se alkaa huutamaan siskolleen että se on valehtelija ja se saa potkut heti kun näyttää ruman naamansa.

Juoksen seuraavat portaat alas ja siel on tosi iso valaistu kauppa joka on täynnä metallin sävyisiä muovisia purkkeja ja pahvirasioita.
Joku tyttö jonka tunnistan kaverikseni tulee siihen et jee, säki sait sen passin? Sillä saa kuulemma ison meikkisetin ilmaseks.

Mennään yhdessä siihen kassalle ja se mies siinä sanoo että nää on indeed aitoja, mutta heillä on vaan yksi setti eikä he voi antaa sitä pois. Ollaan tosi pettyneitä, mutistaan jotain vihasesti ja sen miehen taakse liukuu telkkari.
Sit se alkaa heleällä tv-shop äänellä selittää että jos me tahdotaan meidän setit niin lähimmät on 'In Dallas, Texas'... Mun tekee mieli huutaa kaikki maailman kirosanat.

Mut sit saan idean. Laitan oman tv-shop vaiheen päälle. "Ei, vaan me saadaan valita täältä kaupasta iiiiiiiiihan mitä me halutaan. Ilmaiseksi!"
Siitähän se myyjä ei innostunut ja samalla hetkellä sen aasialais jätkän sisko ilmestyy sinne ja huutaa mulle jotain kiinaksi. En tietenkään ymmärrä ja lähen vaan juokseen sitä karkuun. Se ahdistaa mut nurkkaan ja rupeen sit kiipeämään meikkihyllyä ylös ottaen kiinni purkeista ja paketeista.
Jollain ihmeellä pääsen kattoikkunasta ulos ja oon taas siinä paikassa missä mulla, siskolla ja serkulla on leiri.

Ne kattoo mua iha ihmeissään ja kysyvät sit et lähdetäänkö shoppailemaan. Vastaan et joo, heti ku ne ostaa mulle jätskin.


------------------------------
Sit mun herätyskello on armollinen ja soi.
Ei enää ikinä yöllä 'päikkäreitä'.
Unessa olevien ihmisten nimiä ei mainita ihan siitä syystä ettei heistä kukaan kuulu tähän 'unimaailmaan'.
En pyydä anteeksi kauheaa kirjoitusasua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti