perjantai 4. huhtikuuta 2014

Kun tv-sarja ja peli kohtaavat, siitä ei voi seurata kuin jotain eeppistä

Pompin jäisen järven tms yli kouluun. Siis pompin sellasia ~200m korkeita hyppyjä ja pääsin about neljällä sellasella järvelin yli kun muu porukka käveli sitä jäätä pitkin ja vältteli railoja.
Koulussa kävelin interaktiivisen kartan (eli tiesin mihin olin menossa ja se kartta ties missä mä oon ja mitkä portaat ja käytävät ja ovet mun on mentävä) mulle ilmoitettuun huoneeseen missä mun piti ilmottautua saapuneeksi.
Mun kotiope oli tosi kiva ja mun oma luokka kans. Tultiin heti juttuun jne... Mainitsin ohimennen että toi järvi on jopa liian helppo hyppii edes takasin, et voin melkeen ruokkiksella käydä kotona syömässä.
Muu porukka tuijotti hetken suu auki ja jotku sano että narraan, ei kukaan hypi niin nopeesti, varsinkaan ku se jää on parin päivän päästä ihan sulanu. 'voi vittu' oli eka ajatus ja aloin jo miettimään jotain hyvää come backia kun kello soi ja ilmotti et pitää lähtä seuraavalle tunnille.. Puolihuolimattomasti jätin mun kamat sen luokan perällä olevaan huoneeseen ja lähtiin muun porukan kanssa luokasta. Mun kartta ilmotti et tunti on toises pääs koulua ja aloin kaikkien ihmetykseksi hyppimään tasanteelta toiselle. Varmaan tuhat kameraa alko räpsiin kuvia ja näkiin parhaaksi kävellä lopun matkaa.

Sit ruokkiksen kohdalla ajattelin et lähden kotiin, mut sit järvelle päästyäni tajusin et mun puhelin ei oo mulla mukana... Eli mun kartta ja kaikki muut kivat katos täysin näköpiiristä. 'voi saatana' oli tietenki eka ajatus ja lähdin sit takas koululle.
Sielläkään en saanut yhteyttä enää mun puhelimeen ja lähdin sit umpimähkään suunnistamaan kotiluokkaan, mikä oli ainoo paikka missä se mun puhelin olis.
Koputin luokan oveen ja sielt tuli ihana Holly Holliday (Glee sarjasta)  aukaseen oven ja tiedusteli et mitä hittoa mä häiritsen hänen tuntia. Selitin pikaisesti et mun kamat on takahuonees ja tartten ne esim nyt tai tapahtuu kauheita.

Pääsin takahuoneeseen ja aloin tutkimaan mun laukkua, purin kaikki kamat sieltä ulos ja se puhelin ei vaan ollut siellä. Otin kuitenkin kaikki kamat matkaan ja nopeasti katosin seinän lävitse ulos luokasta.
Etsin aikani mun kaappia mihin saisin laitettua kaikki tavarat ja jouduin kolmesti kysymään reittiä. Lopulta pääsin mun kaapille nro 920 ja järjestelin koulujutut ja personal jutut erikseen sinne. Sit oli aika lähtä metsästämään sitä puhelinta.

Kävin läpi kaikki mestat missä olin hengaillu ja kävin kysymäs vahtimestariltakin et oisko joku tuonut sen sinne. Ei tietenkää ollut.
Luovutin koko puhelimen suhteen ja pikaisella vilkaisulla mulla ei ollut enää järkeä mennä syömään joten istuin seuraavan luokan eteen ja löin kait pääni johonkin putkeen tms. Mun päähän ilmestyi joku hahmo joka nauroi ja kertoi et saan mun puhelimen takas sitku oon pilvessä ja keskellä järvee istumassa kun koulu päättyy...

Tokenin siitä ja aloin panikoida että mistä helvetistä mä vieraasta koulusta pilvee taion.. Kävelin hetken ympäriinsä ja sit bongasin pihalla oudosti pyörivän lauman ihmisiä. Vilahdin lattian läpi alempaan kerrokseen ja siitä ovesta ulos.
Hengitin syvään ja menin kysyyn et oisko niillä poistaa mulle pari settiä. Olihan niillä kun hinnasta päästiin sopimukseen. Jotenkin arvelin että maksoin reilusti yli hintaa mut tiesin et tää on varmasti eka ja vika kerta kun oon pilvessä joten en murehtinut nyt niin kauheesti.

Koulu loppu sit parin tunnin päästä ja kävin hakemassa kaapista mun laukun ja lähdin järvelle. Kiersin rantaa jonku matkaa et pääsin sellaseen kohtaan mis on vähän metsää ettei kukaan tosta vaan bongaa mua polttamassa pilveä.
Polttelin ihan rauhassa siinä ja aloin sit pomppia järven keskikohtaa kohti ennenkuin tuntu et kaikki voimat katoaa kropasta. Pääsin siihen keskellä parin jää lohkareen taakse ja makoilin siinä selälläni polttelemassa.
Sit kuulin sen saman äänen ja se sano et kato vasemmalle, sun puhelin on kohta siinä. Sit tein näin ja huomasin miten mun puhelin alkaa ilmestyä siihen .... vähitellen ... kurotan just ottamaan siitä kiinni kun herään siihen kun posti kolahtaa luukusta -__-

________________
Tää uni meni jo vähän oudoksi, huomaa mihin oon aikani 'tuhlannut' täs viime päivinä...
Siis Gleen katsoin uusiksi ja kulutin eilen varmaan 6 tuntia Infamous Second Son Evil Ending - Gameplay Walkthrough'in katsomiseen...
Pilvee en oo koskaan poltellut mutta ei kyllä kiinnostakkaan... Mun sekaisin oleva pää vaan tahto keksiä tollaisen nistimäisen lopun tähän :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti