tiistai 21. tammikuuta 2014

Unimaraton käärmeillä1. uni
Asun taas mun lyhyen ja läskin kämppiksen kanssa. Mut erissä kämpässä? Nooh, se sanoo lähtevänsä kauppaan ja mä sanon et lähen kattoo pyykkivuoroo, lähden ilmeisesti vaan farkut+toppi+tennarit+laukku yhdistelmällä ulos siinä missä kämppis laittaa talvitakin ja kaikki maholliset päälle.

Siinäku kävellään hissille (ei meil mtn hissei edellises kämpäs ollu) niin se selittää et saan leikata sen karvatakin karvoja tänään lyhyemmäks ku neiti tahtoo samanlaiset lapaset.. Kysyin et miten neiti meinas neuloa sitä karvaa, mut se katos johonki.
Hissi tulee ja siel on joku säikähtäneen näkönen jätkä, kysyn et tuliks se oikeeseen kerrokseen tms ja se nyökkäs ja lähti kävelee pois. Meen hissiin.

2. uni
Eka kävelen sokkeloista kerrostalo aluetta vähän eksyneen olosena, sit löydän jonku puiston ja oon suddenly pyörätuolissa(?!?) ... Siel puistos mua tulee vastaan joku muori jolla on n. 200 koiraa mukana.
Hätistelen niit koiria mun pyörätuolin edestä ja jatkan matkaa sitä loputonta puistoa pitkin takas yhtä sokkeloiselle alueelle ja sit mulla onkin pyörä ja ton edellisen unen laukku...  Pyöräilen sen alueen läpi ja tuntuu ettei se koskaan lopu

Tässä vaiheessa mun puhelin ilmottaa et mulle on tullu tekstiviesti .... sit tulee puhelu perään..

3. uni
Asun unen 1. kaltaisessa kerrostalossa, tosin ilmeisesti yksin. Kauhee joukkokauhu jostain isosta käärmeestä on menossa ja kaikki on kadonnu johonki? Jotain random ihmisiä istuu pelaamassa WOWia tai jotain sen kaltaista peliä lukittujen ovien takana.
Koko mestan ilmastointi on kiinni mutta niis pelihuoneis on irralliset ilmastointi setit jotka ne on selkeesti vahvistanu ettei pihalta tuu mitään ylimäärästä.

Löydän SoMe (sosiaalinen media) huoneen ja siel on ovi auki. Kaikki koneet on auki, mut ruudut kiinni. Aukasen isoimman ruudun, koska sen päällä on webkamera joka ilmoittaa olevansa päällä -> siellä on puhelu käynnisstä.
Alan paniikis selittää sille ruudulle jotain ja sit vihdoinkin kun siihen tulee kuva niin kaks lasta viittoo ihan paniikis mulle.. Huokasen ja alan käsillä hienosti selittään et tääl on jossain iiiiiiiiiiiiiiiiso käärme ja kaikki on lähteneet paniikissa pois. Ne skidit kauhistuu ja se puhelu katkeaa.
Kuulen jotain ääniä sen kerroksen asunnoista ja juoksen käytävälle. Jotain nuorempii skidei ei uskalla lähtä huoneistaan, eli laitan niilt kaikki ikkunat ja ovet lukkoon ja sanon et ette saatana liiku täältä mihinkään ennenku kuulutetaan et on turvallista.

Jatkan matkaa ja näen varjoja portaikossa. Paniikis juoksen hissille .. joka ei tietenkään toimi / jotku on jumittanu sen kerrosten väliin koska se on turvallinen paikka olla piilossa..  Lähden sit portaita juoksemaan alas / ylös ja tuun kerrokseen missä mun kaveri asuu.
Kuulen että mun kaveri huutaa ihan paniikissa siel ja juoksen sen huoneeseen.

Se saatanan käärme on siellä. Iso, musta ja paksu ja pelottava..  Taisiis ainakin siinä paniikissa näytti tosi isolta. Panikoin hetken ja huudan sit kämppikselle et hyppää sänkyyn (parvisänky) ja repii mulle siel pussilakanan et saan sen käärmeen rauhottumaan.
Kaveri paniikis repii peittoaan pussilakanasta ja samalla nakkelen sitä käärmettä kaikella mitä löydän et saan sen huomion itteeni. Ja just kun se käärme valmistautuu hyökkäämään mua päin niin kaveri heittää paniikis kaks pussilakanaa mua päin ja toinen laskeutuu sen käärmeen pään päälle ja koko elukka nk lamautuu.

Rupeen kaverin kans sit tunkeen sitä käärmettä peräpäästä alkaen toisen pussilakanan sisään ja just kun ollaan melkein valmiita niin joku lihava ginger muija tulee sinne ja sanoo et on eläintarhasta ja me ollaan tosi hienosti toimittu tääl?
Se laittaa sen käärme paketin loppuun ja niine hyvineen lähtee pois.

Tunnin päästä kuulutetaan et vaara ohi ja voitte palata normaaleihin toimiinne.

4. uni
Oon kahden lapsen isä. Niiden kahden lapsen jotka näin 3. unen SoMe luokan ruudulla.
Oon vienyt lapset syrjässä olevalle teollisuus alueelle ja sen viimeselle kunnossa olevalle tasanteelle. Sanon että tuun kohta takas ja et voitte syödä teidän eväitä ootellessa.
Kävelen takas autolle ja aukasen takapenkin alla olevan luukun ja nostan sieltä kitaran.
Laitan ovet kiinni ja avaimet takasin taskuun. Sit kuulen sihinää jostain takaa ylhäältä ja käännyn katsoon.
Siel on oikeesti tosi iso käärme ja se hyökkää. Kitaran kotelo kolahtaa maahan ja sit tulee pimeetä.

----------------------
Mitä vittua oikeesti aivot? Kiitos vaan kauheesti kans isälle kun herätit mut viel kesken jopa järkevän unen ja sain vaan tollasia semipainajaisia tilalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti