sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Paljon pahaa mahtuu pieneen maailmaan...

Nää unen näin pätkässä, mutta liittyvät selkeesti toisiinsa..
----------------------

Ekassa pätkässä etsin kaverille syystä X tietokonetta. Löysin sellaisen jostain, mutta kaveri jäi johonkin. Jäin siihen huoneeseen ja suddenly sinne ilmestyi mies joka vaati mun tehdä nipun tehtäviä ennenku voin lähtä.
Kun olin valmis, niin kaikkialla oli pimeetä ja kello oli kaks aamulla. Yritin soittaa mun kaverille, mutta sen numero oli hävinny mun puhelimesta?? Etin eka sen kutsumanimellä, etunimellä, sukunimellä.. Ei mitään...

Tokassa pätkässä etin itelleni kivan spotin jostain bussipysäkiltä ja jäin siihen nukkumaan. Heräsin siit ja huomasin et läheisestä kerrostalosta heitellään jotain alas.
Nousin istumaan ja samassa parin metrin pääs musta räjähti savukranaatti. Säikähin tietty helvetisti. Seuraava osu mua melkein vatsaan. Juoksin sen kerrostalon luokse ja siinä oli kaks aasialaistaustaista nuorta, joilta kysyin et kuka se tyyppi asuu sen talon ylimmässä kerroksessa.
Ne miettii hetken ja toinen sanoo et sen nimi alkaa Z'lla ja toinen että X'lla.. Ne ei päästä mua rappuun, joten juoksen hakemaan mun tavarat ja lähden pois.

Kolmannessa pätkässä palaan seuraavana iltana sinne samaiseen paikkaan. Siinä bussipysäkillä odottaa kirjekuori, jossa on lappu:
"Birra ja Katse tänään. Tai ne kuolee."
(täs pitää tietää, että Birra ja Katse on baareja Jyväskylässä. Tosin Birra vaihtoi nimeä nyt keväällä)
Kerään hetken itseäni ja päätän mennä ekana Katseeseen, koska se on lähempänä.
Pitkän matkan kuljettuani kuvittelen olevani sneaky bitch ja kävelen takaterassin kautta sisään. Mutta eeei, siellä joku vanha muori on taikonut koko terassin täyteen puun oksia ja puolikkaita puita. Käskee menemään sivuovesta. Kävelen sivuovelle ja siitä sisään baariin.
(Katseessa ei ole ollenkaan terassia, vielä vähemmän muoreja :D Sivuoveekaan en oo ikinä nähny..)

Sydän melkein pysähtyy, kun huomaan erään tietyn ihmisryhmän (en ala erikseen nimeämään, mutta tämän ihmisryhmän 'jäseniä' näkee jatkuvasti kaikkialla..) pitävän hallussaan vasta tapaamaani aasialaista tyttöä.
Kävelen pöytää päin ja joku tunnistaa mut ja koko porukka nousee ylös. Yks niistä (selvästi porukan pomo) laittaa kätensä mun lantiolle ja lähdetään kävelemään portaita ylös. (täs pitää tietää, että Katseessa on yläkerta, mutta siellä on toinen kerros samaa baaria)
Ylhäällä on iso huone ja siellä muutama ovi, ilmeisesti pienenmpiin huoneisiin joihin sammuneet asiakkkaat voidaan laittaa nukkumaan.

Ryhmän pomo aukaisee suunsa; "Sulla on kaks vaihtoehtoa. Joko harrastat seksiä tän kanssa (osoittaa yhtä niistä sen jätkistä) tai tää muija kuolee."
"Oookei... Ei kyl tee mieli seksiä, mut en mä halua et joku tuntematon kuolee sen takia.."
"Hyvä, toi yks huone on varattu teille. Pitäkää kivaa."
Tää mulle osoitettu jätkä ottaa mua olkapäästä kiinni ja kävelyttää mut siihen huoneeseen.
"Jos totta puhutaan, niin mä tarjouduin tähän hommaan", se sanoo. "Koska toi muija on vähän niinku mun tyttökaveri ja sen veljee pidetään Birrassa.. Siel ois sulle sama homma, mutta se jätkä siel on kiduttaja..."
Säikähdän ihan saatanasti ja tuijotan sitä jätkää.
"Siks mä teen tän näin, helpompi meille kaikille."
Jätkä ottaa pistoolin taskusta ja ampuu pari kertaa. Eka sänkyyn ja sit seinään.
"Hyvää loppuelämää, pysyttele piilossa tai lähde kaupungista.", se sanoo ja aukaisee ikkunan ja heittää mut kamoineen ulos siitä ennenku mun aivot rekisteröi et mitä on tapahtumassa.. Onneksi alhaalla on pari puskaa, joten tippuminen ei oo niiin paha.

En tiiä mitä tapahtu seuraavaksi, mutta kuulin kamalaa huutoa ja tappelua. Lähdin vain juoksemaan kun sain repun selkään. Moottoritien alkuun peukalo pystyyn ja kohti parempaa tulevaisuutta....


----------
Ei helvetti, ei saatana. Siis oikeesti. Miten mun pää saa aikaseks tollasta? Jägermeister varmaan asialla.. :| Kirottu ihana alkoholi <3
Tolla ryhmän pomolla oli liiankin paljon ulkonäöllistä yhteistä yhden tyypin kanssa, jota en onneksi oo nähny tooosi pitkään aikaan... :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti