tiistai 22. marraskuuta 2011

Waaa, näkiin taas hienoo unta :(

Jeps, eli taas unipäivitystäääh :D En mennyt taaskaan kouluun... Miks näen kaikki hienot unet sillon just?? Emt, ihan sama.

Siin unes oltiin jossai oudos omakotitalos, mis asu yks laulaja jonka nimi on Elisabeth. Se oli viimesillään raskaana mut tahto pitää viimesen konsertin sen takapihalla. Mun ja jonku toisen käskettiin siirtää keittiön kalusteita pois, koska Elisabeth synnyttää pian :__D En ymmärtäny miks, mut siirrettiin kalusteet ja lähettiin vittuun sieltä.

Lähin si kävellen kotiin. Mulla oli mukana sellanen miniläppärilaukku joka oli täynnä rahaa... Kävelen siin ihan rauhas ja joku nigga alkaa pyörii liian lähellä. Yritän ignoraa sen, mut aika vaikeeks se teki sen parkkeeraamalla ittensä mun eteen ja käski suomeksi antaa sen laukun sille.. Sanoin suomeks EN ja si aloin selittää enkuks et en puhu suomee ja voisitko olla ystävällinen ja painua vittuun. Eli Lymi used confusion, its super effective! Wild nigga is confused.

Lähin siit kävelee nopeesti pois kun oli mahis, mut sit se nigga lähti mun perää ja mä loppujen lopuks juoksin johonki random kämppään sisään ja soitin sielt hätänumeroon et joku nigga yrittää ryöstää mut :D Sit kävelen like a boss ulos sen kämpän takaovesta ja löydän itseni istumasta korkeas portaikos random ihmisten kans jotka kaikki venaa jotain :DD

Hengailin siin ja kerroin siit niggasta ja ne sano et kytät oli kuulemma ampunu sen(?!?) johonki kulmalle ja se ei enää häirittis mua. Hengailin siin si tupakkaa poltellen ja Babyface ilmestyy siihen, se koputtaa mua olalle ja mä nousen tosi nopee ylös ja halaan sitä. Kerron sille mitä tapahtu aikasemmin jne. Sit hieno sekava making out -kohtaus ja sit joku huutaa "Lymi, sua tultiin hakee..". Mun isä, siskot ja äiti on tullu PYÖRILLÄ hakeen mua.. Kysyn ekana et oks niillä mulle vaatteita ja ne nakkaa kassillisen paitoja siihen. Marisen ku eivät voineet tuoda housuja mut whatever. Huikkaan Babyfacelle et soitan sille myöhemmin.

Lähetään si ajaan porukalla kotiin ja si mun äiti kertoo et Elisabeth sai tyttölapsen ja ne on molemmat kunnossa.. Sit kliseisesti kaadun pyöräl, lyön pääni ja uni sumenee :(

-----
Toi oli toosi outo uni ja toi Elisabeth näyttää ihan yhdeltä vauvabloggarilta...
Oon jääny vaarallisesti koukkuun noihin jotka bloggaa siit kun ne odottaa lapsii tai blogaavat lapsistaan :|
Nyt esitän tekeväni jtn fiksua ku en kerta menny edes kouluun :D -> chillaan tääl pari tuntii ja lähen keskustaan...

XOXO Lymi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti